Jungle Box Abonnement

Elke maand een groene verrassing in je brievenbus? Sluit hier het enige groene abonnement van Nederland af! Voor €19,99 ontvang jij elke maand 5 verschillende stekjes op je deurmat die je daarna liefdevol groot kunt brengen! Zo is een botanische jungle starten wel heel makkelijk. Vind je vriend, vriendin, moeder, vader of kat het wel basta? Het abonnement is maandelijks opzegbaar in jouw persoonlijke account.

Kies je liever zelf plantjes voor jouw doos met stekjes in plaats van dat door ons te laten doen? Dat kan hier. Veel plezier!

Foto: @huisje.plantje.beestje (September 2019 Jungle Box)

Kleine grote lettertjes:

  • Op de dag dat je je abonnement afsluit betaal je direct voor de box van de betreffende maand, daarna wordt het abonnement rond de 1e van de maand afgeschreven.
  • De Jungle Box wordt elke maand op een ander moment verstuurd, omdat we afhankelijk zijn van onze fantastische kwekers.
  • In de maand waarop je jouw Jungle Box opzegt ontvang je nog de Jungle Box van de betreffende maand. De opzegging gaat in vanaf de volgende kalendermaand. Je kan dit gemakkelijk zelf regelen via jouw persoonlijke account.